Quick Set SX20

Цена:  

Видеотерминал Cisco CTS-SX20-PHD4X-K9

Артикул:CTS-SX20-PHD4X-K9
Cisco TelePresence SX20 Quick Set with Precision HD 1080p 4x Camera
551693 
Под заказ

Видеотерминал Cisco CTS-SX20-PHD12X-K9

Артикул:CTS-SX20-PHD12X-K9
Cisco TelePresence SX20 Quick Set with Precision HD 1080p 12x Camera
663147 
Под заказ